Direktlänk till inlägg 7 oktober 2008

Meja duktig och bedrövlig!

Av Lena - 7 oktober 2008 23:18

Vi har varit på tisdagsträning på klubben idag. Platsliggningsträning med Meja skulle det bli och efter skotträning med Bonita var det dags. Vi hade varit och promenerat i skogen med Catharina och Nemi först. Vi träffade Carina och Tequila en stund också. Hon höglöper och har blivit stora damen. Till skillnad mot min "bäbis". Hon har fortfarande inte löpt och är ganska barnslig och omogen. Skall man döma av hennes sätt så blir det nog inte löp förrän tidigast nästa höst! Nemi och Tequila nosade och undersökte varann medan Meja sprang omkring och retades och bet dem lite här och där. Hon var också framme hos Carina och gjorde några höga hopp för att lugga Carina i håret. Ja, ja, hon lugnar sej nog om några år..


Så var det dags för sittande i grupp. Det var väldigt många hundar så de fick sitta i ett stort L. På plan är min busiga hund lugn och fin. Hon satt som ett ljus och tittade intresserat både till höger och vänster. Riktigt bra blev det!

Platsliggningen var om möjligt ännu bättre. Dessutom var det några lite oroliga hundar runt om henne men det bekommer henne inte alls. Platsliggningen varade i 5 minuter och med Barbro som var träningsledare idag promenerande runt och emellan alla hundarna. Mycket bra Meja!


När vi kom hem hade jag köpt 2kg kattmat som jag hällde över i en stor burk. Men så ringde telefonen och jag gick ut i hallen. Efter en liten stund hörde jag ljudet av något som föll i golvet och ett annat obestämbart ljud. Jag tänkte inte mer på det. När jag kom tillbaka till köket efter att ha pratat klart såg jag locket till kattmaten åka över golvet med Meja puttandes bakom.

Sedan råkade jag slänga ett öga bort på bänken där katterna har sin mat....

Där låg 2 kg kattmat över hela bänken med två katter sittande mitt i alltihopa.

Hon är bedrövlig min Meja.



 
 
Tessan & Gucci

Tessan & Gucci

9 oktober 2008 22:11

Gucci löpte 2 gånger innan hon fyllt året, och inte blev hon vuxen det minsta =) Kul att läsa om er träning, ni är jätte-duktiga hela gänget!

http://aussieridge.blogg.se

 
tezze och Makea

tezze och Makea

12 oktober 2008 17:28

Hihi dom ska vara bedrövliga :D Makea är det med! Men inget löp i sikte... Esther är i löp också har jag hört så det är la bara Meja Makea och Nea kvar.. Dom barnsligaste då ;) haha.

Hoppas ni hade det trevligt idag! kram

http://hem.passagen.se/ebbsnoff

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lena - 28 december 2008 22:20

Jag byter blogg. Ny adress är: meja.hundbloggar.se

Av Lena - 23 december 2008 17:14

Vi har varit dåliga på att uppdatera bloggen men det skall bli bättring på det nya året! Wow, vilket nyårslöfte!     God Jul och Gott Nytt år önskar Meja!                           ...

Av Lena - 14 oktober 2008 21:36

Idag blir det ett inlägg om den bedrövliga Meja.   Det var en gång en fin tavla på min vägg... Det var en fin ros på den. Jag köpte den i en antikaffär i Alingsås en gång för 20 år sedan. Jag köpte 2 stycken med ros-motiv och fina guldramar. Jag har ...

Av Lena - 20 september 2008 23:16

Vi tränar på mest varje dag. Det är mycket som skall tränas in med en ny hund. Apportering, framförgående, linförighet, platsläggande, platsliggning, inkallning och hopp.   Vi har lagt mycket krut på teknik nu till att börja med. Och som en extra spo...

Av Lena - 30 augusti 2008 22:12

Mycket promenerande blir det när man tränar framförgående!   Vi var hemma hos Leo och Carina och tränade denna soliga lördag!  Idag har vi börjat träna framförgående. Vi gick en lång sträcka kanske 40 meter och där ställde jag en ryggsäck som jag lad...

Ovido - Quiz & Flashcards